onsdag den 14. maj 2008

Nu vil jeg se om jeg kan huske hvad jeg har lavet de sidste par uger :-)

Den 2. maj var HC ude og spille poker med nogle kollegaer, Hannah og jeg hentede Christina fra arbejde og tog så hjem og lavede fiskefrikadeller. Tina kom også og vi så en film og hyggede.

5. maj startede Hannah i Ellepilens vuggestue, bare 5 minutter fra hvor vi bor, det er selvfølgelig gået super med indkøringen og hun stortrives bare dernede nu.

Tirsdag (6. maj) tog vi en tur i Zoo, vejret var perfekt og årskortet skulle købes.
Den 9. maj tog Nadia, Anja og mig i byen. Vi startede på Caribian bar, jeg bestilte et eller andet som lød lækkert, men bare var aaaalt for stærkt, måske fordi der var gin i og det altså ikke lige er mig. Vi spiste på Baron Fondue, rødvins fondue, mums det var lækkert. Bagefter tog vi en cykeltaxi ned på Gilt, det er ikke just billigt at køre med cykeltaxi, men underholdende var det bestemt.

Den 10 maj var der karneval i København, så vi tog derind og skulle mødes med min mor og Carsten, men spiste lige en menu på sunset og så må jeg altså sige at hende Hannah er blevet noget af et madøre hun spiste næsten hele sandwichen fra sin børnemenu og hun fik lært at drikke af sugerør, fortyndet colalight med masser af danskvand, det smagte hende :-)


Det var noget af et karneval, Hannah fik da også set en del og syntes musikken var god, må jeg tro efter den måde hun rockede på til musikken.

Bagefter tog vi en tur i tivoli og gik rundt, en rigtig hyggelig dag og vi sluttede af med noget mad fra Wagamama.

Søndag gik turen til Himmerland hvor jeg havde fået slæbt Mette med mig en tur op, og se på en hundehvalp. Iiiiih hvor var den sød og jeg lagde selvfølgelig straks et depositum, så nu er Fifi virkelig min og hun skal hentes mandag den 26 maj. Jeg har altid været forelsket i racen Chihuahua men vidste virkelig ikke at det nu var blevet en modehund, så det må I godt snakke om det er oki - sød er hun min lille Fifi. Hun er selvfølgelig med stamtavle fra Dansk Kennel Klub, har ingen restriktioner i sin stamtavle og følger racestandarden fin så mon ikke jeg skal prøve at lave et kuld hvalpe på et tidspunkt :-)


Mandag tog HC, Hannah og jeg ud og spiste brunch bagefter gik vi en tur op i Zoo og så igennem Fr.berg have hjem hvor Hannah fik lov at vælte lidt rundt på græsset.

I disse dage mandag til og med torsdag sidder jeg på nattevagt, jeg har aldrig prøvet det før og var i går spændt på hvordan det gik, men jeg syntes faktisk selv at det går oki, men jeg ER træt om dagen og det blev heller ikke lige til det store husarbejde derhjemme, men heldigvis var HC så sød at handle ind og lave mad.


Ingen kommentarer: