torsdag den 1. maj 2008

1. maj og regnvejr

Det øser ned udenfor og vi er ved at gøre os klar til at tage afsted, i dag er dagen hvor vi ikke længere skal bo i Fr.værk mere. Tænk engang, vi købte hus efter at Hannah kunne rende rundt frit og lege, og så blev det alligevel for landligt for os og med mere langsigtede planer har vi valgt for en tid at bo til leje. Jeg tror jeg får lidt kriller når det bliver dejligt vejr og jeg ikke bare lige kan hoppe ud i haven, oki - vi har en altan på 9 kvm, men udsigten til Gl. Køgelandevej syntes jeg ikke ligefrem er særlig idylisk. Heldigvis bor vi tæt på Sønderparken/Zoo og Valby et eller andet have der skulle have den mest skønne legeplads.

April måned blev måneden hvor Hannah fyldte 1 år, men desværre også måneden hvor min dejlige Signe døde. Hun fik kejsersnit sidste fredag og der var bare ikke noget at gøre. Killingerne har det fint og bor nede i Vordingborg hos Mette som er så sød at passe dem sammen med sine killinger til de er gamle nok til at komme herhjem igen.
Lørdag kom Christina på besøg, vi tog på babymesse i Øksnehallen hvor vi lige skulle møde Fifi, men Hannah sov selvfølgelig og bagefter tog vi på Café Norden og spiste lidt frokost. Bagefter var vi lidt ude og småshoppe og Hannah fik købt en sød kjole inde i Stelline.
Nu må jeg hellere til at gøre mig klar og køre, i aften kommer Christina og Lars på besøg, så jeg skal nok også rydde lidt op herhjemme....men det må vente for NU har vi et hus der skal overgives *jubiiiii*

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Jeg kender det godt, at hovedpersonen sover fra de gode oplevelser, men sådan er det. Det er svært at planlægge, når man har børn, det går sjældent efter planen. På Aalborg Sygehus på fødegangen (fra jeg fødte Kristian) var der et opslag: Rytme, det er noget børn får, når de går på diskotek).

Brian er taget på en smuttur (10 dage) til USA og Kina, kommer hjem på onsdag, dagen før Kristians 9års fødselsdag, men vi hygger os herhjemme, især med World of Warcraft, som hele familien er blevet forfalden til.

Ha' det godt