lørdag den 5. april 2008

Lørdag og arbejde


Ja, så sidder jeg her på arbejdet en lørdag i april. Jeg har også en morgenvagt imorgen, men har så heldigvis fri mandag, dog skal jeg til tandlæge så ved ikke hvor fedt jeg syntes det er. For 14 dage siden var jeg også ved tandlægen og han hev en visdomstand ud, åh det er sgi stadig ømt derinde i munden.


Torsdag fylder Hannah 1 år, puha det er jo helt vildt som tiden går. Jeg har købt en nederdel til hende hun skal have på, hun bliver da bare sååååå fin *smiler* Jeg kan jo ikke komme udenom at jeg er fan af Burberry, så 799,- for en nederdel er vel oki, ik ? Nå, men den er fin og har så lige været lidt praktisk og købt en hun vel kan passe heeeeeele sommeren.


Jeg har også købt nye møbler til hendes værelser, det bliver bare så fint når de sidste bliver leveret.


Hvad sker der mere, jamen jeg arbejder jo bare derudad, HC har købt en cykel så han er træt en benene og r... når han har cyklet langt. Jeg overvejer at få min motion dyrket ved at få mig et årskort til DGIbyens svømmehal, der er både vand aerobic og spinning i vand, så det kan jeg vel få taget mig sammen til. Vigørcentret er ihvertfald for dyrt, og de har jo ikke rigtig nogle hold jeg gider gå til og desuden er der langt ud.


5. maj starter Hannah i vuggestue, vi fik en plads bare 5 min fra "Valby Have" og den virker sååååå fed, vi var derude og se den og lederen ja, han er sgu cool, så jeg tror ikke vi tager Hannah i Novo's børnegård alligevel, men beholder hende i denne. Uuuuh glæder mig til maj :)

1 kommentar:

Isabel sagde ...

Hva så søs, kommer der ikke snart noget nyt?