tirsdag den 22. april 2008

Hannah 1 år +

Så er hannah blevet 1 år den 10. april, det er utroligt som tiden går. Hun får møbler fra smallworld/Marlip, men de er selvfølgelig forsinkede, utroligt når man bestiller møbler for over 8000 kroner at de så er så lang tid om at komme.
Udover møbler har hun fået en fiiiin nederdel, den er lidt større end hun er, men tanken var at hun skal kunne passe den sommeren over.

I torsdags havde vi besøg af Sanne og Jens, spiste Sushi og spillede Settlers, det var sjovt og helt klart noget vi skal gentage. Sanne fortalte hun havde spillet settlers for 10 år siden, og var sikker på at kunne huske det hele....det gik da også oki... altså da vi først kom igang *griner*

Fredag tog Hannah og jeg en tur i tivoli, købte årskort og spiste spanskrør DET kunne hun godt lide. Lidt lakridsslikkepind fik hun også smag for.
Om aftenen kom Thomas og Siri og vi fik lært dem at spille Partners.
Lørdag tog Siri, Thomas og undertegnede på shoppingtur, Thomas fik ikke købt noget, men Siri, Mette og Hannah fik hver købt 2 trøjer, vi endte i Nørgaard og måtte da lige få nogle trøjer derfra, Hannah fik en pink der skulle passe til hendes nye trøje købt hos Stelline. Der var engang en der kaldte det snobeffekt at Hannah havde en D&G body så hun må jo hellere udvide sortimentet med flere af slagsen og andre snobeffekt mærker, hahaha. Nej, spøg til side, det har intet med snoberi at gøre og dem der går op i det styrer det heldigvis selv, jeg køber hvad jeg syntes er fedt og som ikke alle andre har ;-)

Efter shoppingturen var vi godt trætte, smed os på sofaen og så en film, Thomas tog til noget C64/Amiga koncert og var først hjemme kl bøh om natten.

Søndag spillede vi lidt partners igen før Thomas og Siri sagde farvel, jeg trillede op til Christina som er graviiiiiiiiid, det er bare så FEDT FEDT FEDT, jeg glæder mig SÅ meget til at se hendes bebs og følge hende under graviditeten *griner* Vi må helt klart ud og shoppe sammen. Håber dog bare hendes kvalme aftager snart og at hun får en nogenlunde problemfri graviditet.
Nå, ja... kørte jo som sagt op og hentede Christina Mussie og videre til Helsingør hvor Ulrik havde bagt kage, mums - der fik jeg sgu en madorg..... *haha* Damn den var lækker. Henriette, Michael og Stacy var der også og senere gik vi en tur rundt om Kronborg og ned til havnen, sammen. Pånær lige Henriette der valgte en fodboldkamp (Brøndby-OB) til fordel for os, piv og tænk så at Brøndby tabte 2-0, se så skulle hun da hellere have hygget med os end spilde så mange timer *griner*

Mandag blev det arbejdsdag igen og i dag tirsdag hvor dette herrens indlæg bliver skrevet har jeg været på job siden kl 8 i morges og har først fri om ca 40 minutter..kl 23:00 DUT.

2 kommentarer:

Thomas sagde ...

Hov, hov... det var ikke bare en C64/Amiga koncert - det var med PRESS PLAY ON TAPE! :D

Robogirl Dax aka Mette sagde ...

Det er da det samme Thomas, det var da kun sådan noget musik og så kom du hjem og sagde de ikke engang havde spillet musikken fra Robocop, støøøn, hvad er det dog for nogle der valgte musikken :D