tirsdag den 4. marts 2008

Endelig marts

Så blev det endelig marts og vi har overtaget vores lejlighed i Valby, jeg begynder så småt at få tingene derind i denne uge før det store ryk den 8.

Jeg har været forbi Layette i Allerød igår og bestille nye møbler til Hannah, jeg syntes reolen fra Ikea er fin, men den er altså noget pap agtig, så nu skulle det være, nye møbler fra Marlip kommer snart til at pryde hendes nye værelse. Jeg har bestilt 1 stor reol, en lille reol 6 kurve til at have legetøjet i og en lampe. Normalprisen er ca 10.000 kroner, men Layette giver 10% på så "stor" en ordre og de er i forvejen nogle hundrede kroner billigere på både reoler og lampe end andre steder der slavisk følger de vejl. priser. Vi får reolen på fredag, de andre ting skulle bestilles hjem så kommer først engang efter påske.

Hannah har været en del syg, hun startede ud med forkølelse/roskildesyge og streptokokker og afsluttede pencilin i lørdags, men allerede søndag var hun sløj med feber igen. Jeg tror det er meget godt at hun kommer ud af vuggestuen en periode og ind i en dagpleje. Hun skulle have været startet i dagpleje i Bagsværd igår, men vi har måtte udskyde hendes start. Planen er at hun skal gå i dagpleje indtil sensommeren hvor vi kan få en plads på Novo's børnegård, for selvom der er flere børn og dermed risiko for mere sygdom tror jeg altså at jeg har det bedst med vuggestue, Hannah elsker at være sammen med de store børn, og jeg tror hun kan lære en hel del af dem.

Jeg nåede også selv at blive smittet af pigebarnet, hun fik givet mig Roskildesyge i sidste uge, føj hvor var jeg dog bare dårlig, det er virkelig ikke specielt fedt. Jeg tabte mig næsten 3 kilo, men det var vist bare væske det meste af det for har da taget de 2 på igen.

I weekenden var vi på loppemarked i Ballerup, vi har jo en større oprydning igang derhjemme, vi havde 62 kasser plus det løse på loftet og i det hele taget en masse skrammel, så der er blevet ryddet ordentligt op. Vi havde ca 20 kasser med på loppemarked og fik solgt for 4500 kroner, det er da meget godt når det nu alligevel var ting som vi ville smide ud *smiler* Men kræmmer bliver jeg nu aldrig, jeg har dog gemt 5 kasser med de ting jeg syntes var en smule værd og hvis jeg nu kan samle lidt mere sammen i tøj, dvd film og diverse har jeg en tanke om at lokke Nadia med ud engang til sommer, men det skal være et udendørs marked og det skal være godt vejr :-)
Mens vi var på loppemarked passede min mor Hannah, det var dejligt at hun ville hjælpe så vi slap for at have hende med der.

I dag skal jeg ind i lejligheden med Nadia og stille nogle ting op i køkkenet og bagefter skal vi nok i biffen og se Juno. Min mor er så sød at hun passer Hannah igen i dag så HC kan komme på arbejde og jeg ikke får for mange barn syg dage, så det er jo dejligt.

Vi tager til London dem 14. marts, HC skal forhåbentligt til en Expo lørdag/søndag og imens kan Hannah og jeg shoppe amok i Notting Hill og Harods.

Ingen kommentarer: