tirsdag den 1. januar 2008

GODT NYTÅR

Sikke tiden den går, jeg får slet ikke skrevet så meget som jeg burde.

Hannah har været på hospitalet og i narkose, min lille babygirl.... hun tog det rigtig godt selvom hun ikke fik mad fra mandag kl 18 til tirsdag kl 16. Vi fik lagt et drop på hende, det sov hun da bare fra :-) Så fik hun på den måde sukkervand og dermed energi til at vente på at de kunne tage hende nede ved scanningen. Alt er selvfølgelig fint med hende, og hun har altså bare et stort hovede.
Onsdag den 19/12 var første dag i vuggestue, det var lidt hårdt for hende og hun var pylret resten af dagen. Fredag var vi dernede igen hvor jeg var der hele tiden og så gik det rigtig fint og hun sad også og legede med Maja (½ år ældre) uden at kunne se mig. I morgen starter hun så for alvor indkøringen.

Den 21/12 var jeg sammen med CD og Henri, vi besøgte Ulle og Hannah fik både smagt romkugle, kartoffelkage (ja, dem med flødeskum), honinghjerte og Cola, nå ja, det er vel jul og bare rolig det er små mængder hun får. Om aftnenen var vi hjemme ved Henriette og Dennis, der mente Dennis så også hun skulle smage en tortillachips med chili, jaja - den syntes hun da også smagte godt :-) Hun faldt i søvn hen ad aftnenen så vi voksne kunne spille juniorbuzz *griner*


22/12 var vi forbi Oldemor og Oldefar i Herning, Hannah startede med at give et KÆMPE smil da hun kom ind af døren, og det er jo dejligt at se.
Juleaften var mormor og bedstefar Carsten herhjemme, det var rigtig hyggeligt og vi fik allesammen en masse gaver. Hannah fik en masse træklodser og bedsterne og der var dælme mange klodser kunne man se hun syntes. Hun fik selvfølgelig også herfra rigtig lov til at lege med computeren fra os, så den er hun rigtig glad for, og ved allerede godt at man skal dreje på bolden for at den spiller musikken færdig :-)

Og så kom gennembrudet mellem jul og nytår er Hannah begyndt at bruge tegnet for spise og drikke. Så når det ikke går hurtigt nok med at putte mad i munden på hende, skal jeg da lige love for at hun selv gør tegnet og fortæller mig at hun altså vil have mad. Eller hvis jeg kommer med skeen med mad på, så skal hun da lige fortælle mig at nu er hun altså tørstig. Det er SÅ FEDT :-) Jeg glæder mig helt vildt til at se hvor hurtigt det går fra nu af hvor hun forstår at det også gavner hende at bruge hænderne til disse tegn :-)

Som jeg skrev om tidligere på bloggen blev jeg inspireret af et videoklip fra Laura i Toronto på youtube da hun bruger asl på sin datter, nu er hun lige blevet 2, så kan I jo se fortsættelsen HER.

Vi kører stadig videre med babymath, men er kun igang med kvantum 41-46, planen er at vi tager 3 om dagen, for det er ikke realistisk med flere når Hannah skal i vuggestue og jeg på job.

Der sker så meget, Hannah's første tand tittede frem den 30/12 og igår den 31/12 kunne vi se/mærke at nummer 2 også er på vej. Noget af en nytårsgave. Tandbørsten er fundet frem og Hannah stopper den i munden hver gang hun bliver skiftet nu, når tænderne er mere end små hvide prikker begynder vi at børste.

Lørdag den 29/12 måtte jeg desværre forbi hospitalet da min gigt var keglet helt, og jeg ingenting kunne. Jeg fik en sprøjte med prednison, og lægen har noteret i min journal hvor tosset det var, så jeg håber at min læge nu har et andet forslag til hvilken medicin der så måske kan virke. Der må da for dælen da være noget der virker. *piv*

Nytårsaften gik rigtig godt. Vi var 7 voksne+3 børn..... ja, det må jo så være lig med 10 :-) Vi fik Rejer i chokolade/chilimarinade til forret, de som ikke var til rejer fik oksemørbrad i samme slags marinade.

Til hovedret fik vi fondue, alm og rødvin. Selvfølgelig lavet af oksemørbrad, svinemørbrad, kyllingebryst, cocktailpølser i baconsvøb :-)

Desserten bestod af en frugtsalat med hakket chokolade og 2 slags is til.

Ja, så fik jeg selvfølgelig lavet lidt cocktails, Frosen Mojito, Strawberry Daiquiri, Coco Loco, etc. En kanon hyggelig aften, med dejlige mennesker, højt humør, Karoke og lidt buzz blev det også til.


2007 har været et fantastisk år på mange måder.


Men højdepunktet er uden tvivl. HANNAH

2 kommentarer:

Nalle sagde ...

Hej Mette

1000 tak for en hyggelig nytårsaften og ja for et hyggeligt år. Jeg håber på at vi får mange flere gode timer sammen i det nye.

Knus Nadia

ps. nu er hjemmesiden opdateret med tekst og en masse billeder :D

Joan sagde ...

Hej Mette
Jeg har læst på din blog, at du har lavet babymatematik med din datter.
Jeg står og mangler en person, der vil fortælle og vise, hvordan sådan noget foregår. Kunne du lokkes til det?
Artiklen vil fortælle, hvad babymatematik egentlig er, så læseren får mere at vide end den overfladiske behandling, der har været i medierne indtil nu.
Desuden vil de eneste personer i artiklen være Lise Ryge og en case (dig og dir barn).

Med venlig hilsen
Joan Andersen
Journalist, Ude og Hjemme
joan.andersen@udeoghjemme.dk
tlf. 36 15 25 33
mobil 27 20 21 18