torsdag den 31. januar 2008

Der sker bare SÅ meget ;)

Hannah er i vuggestue og det går bare SUPER. Hun både kravler og rejser sig op ved alting nu. Pædagogerne siger hun er rigtig dygtig, og spiser "næsten" selv, eller vil i hvertfald gerne selv. Herhjemme spiser hun små mad hapser, figenstænger, ostehapser og fars hjemmelavede boller selv, og det går rigtig fint :-)

Jeg er startet på job, der er meget at sætte sig ind i, men jeg tror bestemt at jeg bliver glad for det. Mine kollegaer virker rigtig søde, så mon ikke vi får det hyggeligt.

Vi har fået solgt vores hus *JUBIII* Så der er overtagelse på det den 1/5, men vi har allerede fået lejlighed pr. 1/3, så nu må vi se hvornår vi flytter. Hannah skal i dagpleje fra den 1/3, ja - lidt synd med skiften rundt, men vi har altså fået lejlighed i Valby, så vi kører ikke lige til Fr.værk med hende. Hun skal i dagpleje i Bagsværd, og så til sensommeren regner vi med at hun ryger i Novo's Børnegård, den ligger 50-100 meter fra hvor jeg holder til, så nemmere kan det da ikke blive.

Tv2, Dr (P3) og Ude og Hjemme havde rigtig fat i os vedr Babymatematik, men jeg ville altså ikke medvirke i noget TV eller radioprogram, jeg syntes simpelthen ikke vi har noget at vise endnu. Hvor fedt er det at vise hele Danmarks befolkning at vi læser nogle ting op for vores barn *griner* Nææææ, det skal I der læser bloggen da være de eneste der får at se, så hermed en video med Hannah der får "kvantum "56-60"


Ingen kommentarer: