onsdag den 5. december 2007

Puha....

I morges var vi med Hannah til tandlægen, så nu har hun også prøvet det. Vi fik af vide at der gik da MINDST en måned før der dukkede tænder op, og ja...nok mere. Måske venter hun til hun bliver 10 ? Jaaaa, de der gummer lærer vel at tygge både kød og bolsjer så.


Og så var jeg ved sundhedsplejersken!
Nu havde hun taget 200 gram på siden sidste uge, men SP mente at hendes hoved var noget stort, så hun ville gerne have at jeg talte med lægen. Jeg blev selvfølgelig bange og tog ned til lægen og hun fik heldigvis beroliget mig for Hannah er jo frisk, leger, taler og spiser, sååååå. Men fordi hendes hovede ligger SÅ meget over gennemsnittet, så syntes hun at børnelægerne skal se på hende, så vi får en indkaldelse, men det er nok først efter jul. Og som hun sagde så mente hun ikke der var noget, for så havde hun sendt os afsted akut. Så PUHA, men jeg glæder mig nu alligevel til at vi har fået af vide af lægerne at hun er oki :)
På billedet er HC med sin far, har HC et stort hovede ? måske er det genetisk ????

Og nu til dagens BEDSTE nyhed - Nadia og jeg har i dag booket en rejse til Tenerife, det var noget med nerver på, for først var rejsen der ikke og så var den der og ja...vi skulle lige få klaret børnepasning af Oliver fordi Thomas er i Østrig i weekenden. Men da det var clearet trykkede jeg på "BESTIL" og nu er det i orden. Vi skal på et Sunwing Resort, det er 4****, det er bare fedt. Der står f.eks. at vi ikke skal have håndklæder med til poolen. det låner vi af dem, busen kører os direkte til vores hotel, så vi skal ikke sætte alle mulige andre af også, vi må have 10 kilo ekstra baggage med OG der er den LÆKRESTE morgenbuffet. MUMS. I kan se meget mere om hvor vi skal hen, lige HER :)

Amalie glæder sig vist til at smide al tøjet og dynen :-)Hannah er allerede ferieklar :D


2 kommentarer:

Nalle sagde ...

Ferie, ferie, ferie, slap nu du har fri og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den skal skinne til ferien er forbi, håber vi.

Ihhhh, vi glæder os og ja, Amalie er helt klar til at smide vintertøjet og tage solhat på.

Tænk, om tre dage er vi i flyet lige nu.

Robogirl Dax aka Mette sagde ...

Åh ja, om 3 dage ER vi dernede :-)