mandag den 17. december 2007

En dejlig ferie


Sådan en uge går bare ALT for hurtigt. Det var en SUPER ferie, og vejret var PRAGTFULDT ! Vi havde op til 30 grader den ene aften, men som regel lå temp på 25 grader. Det var bare skønt, de kanariske øer om vinteren burde være et must for enhver. Vi boede rigtig lækkert, og medmindre jeg skal på 5* stjernet med all inclusive (det kan jo ikke gøres mindre, vel ?;)) så skal jeg afgjort fremover bo på et Sunwing Resort. Badehåndklæder var på hotellet til os, morgenmaden var lækker, men savnede champagnen *fnys* (må vente til det 5* :-)) og til de lidt større børn (som vi jo ikke havde med ;)) er der en slags bamseklub, både for de helt små og for de større. Ja, man kunne endda leje en Nanny som hotellet også sørgede for. Åh ja, og vi skulle ikke selv slæbe vores bagage ud i lufthavnen, det blev checket ind på hotellet. SÅDAN siger jeg bare.
Pigerne opførte sig eksemplarisk, ja altså både Amalie og Hannah, men da selvfølgelig også Nadia :) Vi fik drukket en masse Sangria, hvilket var et must hver dag til frokost.
En SKØN og DEJLIG ferie, så tusind tak til Amalie og Nadia. Vi skal nok få en masse billeder ud på Hannahsverden meget snart :)
I dag har vi været til kontrol på hospitalet og imorgen skal Hannah i fuld narkose og have lavet en MR scan af sit hovede. Vi tror virkelig ikke på at der er noget galt, men som lægen sagde så var det altså bedst at checke for en sikkerhedsskyld. Jeg havde dog håbet på at de bare ville kigge på hende i dag og sige at alt var fint, men der skal altså en scanning til.

3 kommentarer:

V_for_Vogter sagde ...

Hej robogirl (Mette).. gad vide om du husker mig. Netmaniac kaldte jeg mig i sin tid, men nu er det Vogter.

Håber ud har det godt. Jeg akn se du er blevet mor, TILYKKE! :-)

Min knægt er blevet 15 og sover hos kæresten i nat *griner*

Kig ind på mit site og kast mig en mail. Det er længe siden.

Tomas aka Vogter before this Netmaniac på IRC.
http://vogter.mono.net/

Robogirl Dax aka Mette sagde ...

Jeg kender kun én Tomas (altså stavet på din måde :-)) Rigtig godt nytår herfra.

V_for_Vogter sagde ...

Godt nytår til dig. Jeg kan se på dine nyeste billeder at du er den jeg mente du var :) Sjovt at rende på dig igen. Jeg kender en pige der har lidt samme problemer som du og fortalte lidt om dig til hende. :)