søndag den 4. november 2007

Velsignelsen og så et indbrudLørdag i sidste uge, den 27. oktober - min søster som jeg ikke ser mere, pga hjernevask fra hendes dominerende mand's 35 års fødselsdag, var jeg til Michael og Stacy's velsignelse. Undskyld det med min søster lød negativt, men det skulle jo lige ind at hun havde fødselsdag, og hun tror vel vi alle i familien har glemt hende....
Nå, men tilbage til velsignelsen. Det var en fantastisk dag, festen som vi var meget beærede over at være inviteret med til fandt sted på Sauntehus Slot, i spejlsalen - WOW. En KANON fest og en uforglemmelig dag. Tak Michael og Stacy fordi vi måtte være med til at dele denne dag med jer ;-) Og nu kan det godt være Michael, at du kun vil fejre jeres "rigtige" bryllupsdag, men husk nu alligevel "Interflora" hvorend i verden du befinder dig, også på den dag i blev velsignet i Danmark ;-)

Da vi kom hjem fra festen blev vi desværre mødt med et gennemrodet hus. En note fra G4S om at de havde været ude ved os til et hus med åbent vindue og dør i soveværelse samt åben dør i bryggers. ÆV ÆV, ikke fedt at opleve at de fleste af ens ting var rodet igennem :-( Alarmen var dog gået så de havde ikke været ude på mit badeværelse og Hannah's værelse og rode.
De rendte med kontanter jeg havde liggende (hvad kan man så lære af det !!), penge i min pung som jeg ikke havde med (hvem siger at man fremover kun betaler med kort "på beløbet") og mit fine ur jeg havde lagt på kontoret, fordi jeg skulle forbi guldsmeden med det og have hjælp til at indstille tiden...ja ja, moderne teknologi *griner*
Nå, det var billigt sluppet, og politiet har da også skrevet i deres rapport at vi er helt uden skyld, så forsikringen dækker jo, men stadig ret ufedt.

Søndag stod på oprydning, men først hentede jeg Hannah hos mormor og derefter kørte jeg op til Mette og så hendes killinger....8 stk, hold da op, hvem har dog lært hendes katte at det normale/mest rare antal er 3-5. Men søde var de ihvertfald, og vi håber de hvide kan høre.
Så hjem og rydde op som aldrig før, puuuuha - mandag skulle vi nemlig have lavet tilstandsrapport og have taget billeder til mægleren, så huset kan nu findes via lokalbolig.dk eller boligsiden.dk.
Tilstandsrapporten gik fint igennem og billederne er blevet rigtig fine, så nu håber vi bare at der snart melder sig en køber, så vi kan komme væk fra det her hul...æææh, ups jeg mener flytte til noget tættere på byen og spare en bunke penge sammen før det sjove liv begynder *griner*

I går var jeg inde på hospitalet og få prednison igen, det får jeg hver 3. uge nu, for den nye medicin "Mab Thera" virker ikke endnu, de siger det tager op til 2 mdr, ja det er så på mandag, så det er jo yderst interessant, håber virkelig det bare er længe om at få fat på mig, for jeg giiiider ikke det her pjat mere, der må da være NOGET der virker på mig, suk.

I dag var vi til prøve inde på Niels Brock, engelskprøven fra IELTS, ja, så er den taget og resultatet gemmes i deres database i 2 år.
Nå, men prøven gik vel oki....håber jeg !!! Jeg missede dog noget i lyttedelen, jeg blev i tvivl om et spørgsmål og tænkte lidt over det, men båndet fortsatte jo, og så hørte jeg ikke lige noget af teksten, det stunt gjorde jeg et par gange, ikke videre klogt, men håber det går alligevel.

I morgen skal vi til Amalies barnedåb, og det glæder vi os meget til. Min mor har syet en ny Bunad til Hannah, for ikke så kloge Mette troede at den gamle godt kunne vaskes på 30 grader... det kunne den altså ikke *suk* Men heldigvis fandt min mor noget nyt stof og fik syet en ny, så den er ligeså fin som den første.

Ingen kommentarer: