torsdag den 8. november 2007

Babysigns og computernørd


Søndag var vi til barnedåb, det gik rigtig fint selvom Amalie var en lille smule ked af det i kirken, men gudstjennesten trak også ud, så hun var blevet vækket fra sin lur i alt for god tid. Men hun faldt til ro i sin moars arme, og sov sødt resten af tiden i kirken.

Amalie er bare skøn i sin fine lyserøde kjole hendes mormor havde købt til hende.

Vi fik rigtig lækker lækker mad og var helt proppede da vi tog hjem ved en 5-tiden. Også Hannah hyggede sig og fik smagt lidt frikadeller og en brødstang som hun "guffede" i sig ligesom de andre børn.Vi er startet med at bruge "Babysigns" til Hannah, læste lidt om det og så denne video på youtube og så var jeg solgt. Nu må vi se om vi holder ved - i øjeblikket bruger vi få ord som "Mor, Far, Mad, Drikke og "sove"/sengHannah er blevet rigtig dygtig til at sidde selv, så hun fik lige en lille køretur i sin "gåvogn" det var vældig sjovt syntes hun.


Og så har vi i dag købt julegave til Hannah, det vil sige....vi har købt en V.smileBaby til hende som hun også har fået lov at lege med, så jeg tror nu ikke vi pakker den ind til juleaften, men der kommer også et spil med posten til den, så hun får da noget at pakke op juleaften :)


Selvfølgelig skal vores barn da også starte tidligt med at øve sig i at blive nørd.
Hun er allerede Star Trek fan, så hvorfor ikke spilnørd også :)

1 kommentar:

Isabel sagde ...

Hm, måske skulle jeg også skaffe mig sådan en spil, så jeg kan bliver lidt klogere :)

Håber i har det godt.. :)