fredag den 12. oktober 2007

Som tiden går...


I onsdags blev Hannah 6 mdr, er hun dog ikke kær. :-) Hvor er det utroligt så meget hun betyder for mig/os, det er svært at forestille sig før man føder, men hvor er det skønt. Når man får et kæmpe smil når man går ind til hende om morgenen, nogle gange vågner hun først, men for det meste er jeg oppe når hun begynder at ligge og småpludre for sig selv.

Onsdag var jeg også inde på hospitalet og få endnu en omgang prednison, Mabthera som jeg er startet på kan være op til 2 mdr om at vise effekt, så vi har til starten af november, så nu håber jeg at jeg har fået sidste omgang prednison for denne omgang og Mabtheraen så tager over.

Igår, torsdag var jeg med Nadia ude og købe vintertøj til hendes unger, fandt en masse lækkert og jeg må da sige jeg er lidt stolt af mig selv over at jeg intet selv købte til Hannah. Jeg fik dog købt en bog om byen "Down Under", så kan jeg hyggelæse lidt i den, ja og drømme.... Nadia + familie tager til Rodos på søndag, og jeg er da bare slet ikke misundelig *piv*

Vi havde igår aftes en mægler fra Lokalbolig ude, det lød rigtig fornuftigt det han sagde, han gav os nogle priseksempler på hvad vi skulle tage for huset hvis vi ville sælge nu, om 6 uger eller om 3 måneder. Vi valgte den sidste udvej, og sker der ikke noget indenfor 4-6 uger, så kan vi sætte prisen lidt ned. HC skal dog liiiiige have lavet køkkenet færdigt før vi sætter det til salg. Vi vil få en autolakerer til at male alle vores låger højglans hvide ude i køkkenet og HC vil sætte nogle spots op. Støn det bliver lækkert, og køleskabet vi har fået, åååååh hvorfor får jeg først sådan et nu. Nå, vi får jo vores eget igen på et tidspunkt når dette er solgt og så skal jeg have et lækkert køkken, inkl amerikaner køleskab, det er helt sikkert.

I dag skal jeg vaske kat(te?), der er hobbyudstilling på søndag, og selvom det er en hobby, må de jo hellere gøre sig godt. I aften kommer Steen på besøg, det skal nok blive hyggeligt, så må vi se hvad vi finder ud af at lave.

4 kommentarer:

Nalle sagde ...

Hej Mette-mor.

Tak for i går, det var smadder hyggeligt...og ja, hvor underligt at du faktisk ikke købte noget :o):o)

Amalie er SÅ sød med sin nye hue og dragt, jeg skal da helt sikkert købe den hue i str. 70 også - hihi.
Ja, og Oliver er meget sej (som alting jo skal være for tiden!) i sin nye jakke og med sin hue. Jeg fik jakken på ham uden problemer...men det kneb med huen...det er der kommet nogle sjove billeder ud af.

Ihh, glæder mig til at se jeres køkken...det er jo nok færdigt når vi kommer hjem fra varmen :o)

Ha' en god dag med at vaske katte...

Knus Nadia

Robogirl Dax aka Mette sagde ...

Åh ja, nu er du nede i sydens sol og varme - er bare SLET SLET SLET ikke misundelig *piv*

:-) Og mht. køkkenet, lad os nu se, lad os nu se....ting tager jo tid *lol*

Hans Christian sagde ...

... ting tager jo tid *lol*

Og hvad skal det nu lige betyde?! ;-)

Hilsen
Din mand

Robogirl Dax aka Mette sagde ...

Ja altså. Ting tager tid = en mand skal lave det.... De fliser blev lavet dagen før der skulle tages billeder af huset, de har også kun manglet siden januar 2006 *griner*