torsdag den 18. oktober 2007

Nyt fra fronten


I lørdags den 13/10 opdagede Hannah sine fødder, det var lidt sjovt at se hende få øje på dem og finde ud af at der var noget ekstra legetøj :) Så hermed et billede af Hannah der leger med sine tæer.

HC arbejdede på køkkenet hele weekenden, vi har fået vores nye køleskab, komfur og ovn, men da komfuret skulle tilsluttes var det ikke lige de rigtige ledninger der var, de var ihvertfald ikke magen til dem der havde siddet på det gamle. Så vi ringede til Susan og Allan og tiggede om hjælp, Allan var heldigvis så sød at han guidede HC igennem, og det virker da nu, så jeg er glad. I morgen skal HC så lege VVS mand og få tilsluttet ismaskinen til vand, det skal nok også blive morsomt, for tror ikke vi kender nogen VVS mand vi lige kan ringe til *hihi*.

Hannah blev vejet og målt idag, 7300 gram + 69 cm, så det er rigtig fint. Hun ligger lidt under i vægt (hun var syg for en måned siden, så der tabte hun sig lidt) og højden ligger et stykke over, så hun skyder godt i vejret, og det forklarer jo hvorfor hun taber de bukser hun passer i længden, men så er det jo godt at der er opfundet bælter :D

Vi har besluttet os for at lade Lokalbolig sælge vores hus, vi havde Home ude igår, men han kunne intet fortælle os før han havde talt med sin makker, og det eneste han sad og sagde var hvor meget bedre de var end alle mulige andre, hvilke jo bare bekræftede os i at dem ville vi ikke bruge ;)

I aften var jeg ude med Steen og spise og derefter i biffen, vi spiste på Hereford, MUMS det var super godt. Bagefter så vi "Michael Clayton" i Metropol, en oki film, og med den altid lækre George Clooney.

Ingen kommentarer: