søndag den 7. oktober 2007

Køkken og lagersalg


Igår lørdag gik HC igang med at rive køkkenet ned. Nej oki, det er nu nok så meget sagt, men den ene side så i køkkenet. Vores ovn var gået i stykker og så blev vi selvfølgelig NØDT til også at købe nye kogeplader og et amerikanerkøleskab ;-) Men da vi så skal have rykket rundt på alting pga køleskabet er så stort og vi vil have ovnen over på den modsatte side, ja så er det et større projekt end bare lige at skifte ovnen ud.

Jeg får ryddet op på min computer, den skulle gerne snart reinstalleres så jeg slipper for at skidtet går ned hele tiden.

I dag har jeg været til lagersalg hos Katvig, der var som sædvanlig mange mennesker, selvom jeg var der 1½ time før kom jeg ikke ind før efter de havde haft åbent i 1 time, puha...så gik den søndag. Men jeg fik noget fedt tøj til Hannah og fik også købt lidt ind til Bastian, Anita og Thomas' skønne knægt ;) Da jeg spurgte Thomas om de ville have velour til ham, lovede jeg samtidig at påtage mig skylden hvis hans kæreste om 20 år hedder Alexander *lol*

Jeg har fået sat min farfars gamle harmonika til salg i den blå avis- jeg kommer aldrig til at spille på den, og så må pengene hvis den bliver solgt komme ind på vores "au-konto" ;-)

Ingen kommentarer: